Opleidingen

De beste opleidingen voor een succesvolle krantenwinkel

Wist je dat AMP meer dan 130 jaar ervaring heeft als persverdeler in België? Die ervaring geven we graag aan jou door in onze onderstaande opleidingen. Zo start je meteen met een voorsprong!

Eerste kennismaking

Welcome sessie

Tijdens deze korte opleiding maak je kennis met alle procedures die je moet doorlopen om persleveringen te kunnen ontvangen. Een onmisbare eerste stap als je persartikelen wilt verkopen.

 

Duur:
3 uur
Prijs:
gratis

Vervolgopleidingen

Pers Procedures en Distriweb

Aan het einde van deze praktische opleiding weet je perfect hoe je kranten en tijdschriften kan bestellen en hoe ze worden geleverd, wat je met niet verkochte producten moet doen en hoe je kan bijbestellen. Je kan kortom aan de slag! 

Deze sessie is verplicht en moet 85% afgerond zijn uiterlijk 2 werkdagen vóór de voorziene opstartdatum van je winkel, zoniet wordt de eerste levering uitgesteld. Je ontvangt een uitnodiging bij het versturen van de contracten.

Duur:
3 à 5 uur
Prijs:
gratis

Boost je verkoop!

Tijdens deze boeiende opleiding leer je de geheimen die je verkoopcijfers naar nieuwe hoogtes stuwen: van winkelinrichting en promoties over omgaan met moeilijke situaties tot doeltreffende klantenbinding.

Duur:
1 dag
Prijs:
gratis

Distriweb voor gevorderden

Tijdens deze cursus leer je meer halen uit Distriweb, de krachtige en omvangrijke webtool van AMP. Deze opleiding is aanbevolen voor verkopers die meer dan twee jaar ervaring hebben.

Duur:
1/2 dag
Prijs:
gratis